| صفحه اصلی آپلود سنتر آخرین ارسالها تقویم تماس با ما آرشیو راهنما |
|
|||||||
|
جستجو در انجمن
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| تبلیغات در سمت راست | تبلیغات در سمت چپ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2010
4 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |
سلام دوستان شرمنده فارسی کند تایپ میکنم پس خلاصه میکنم
[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] plus-wow.IR pluswow.IR plus-wow سرور ایرانی که Blizzlike و دارای Anti -Cheat و Ins 5 Man بصورت کامل فیکس و Ins 10/25 90% فیکس که شامل : Naxxramas Ulduar Icecrown Citadel Onyxia Lair [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] اگه خواستید بصورت رایگان اکانت بسازید و مسابقات Arena PVp ام بررگزار شده Realmlist : 91.98.96.141 Logon.Plus-WoW.IR |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از BrG_HITMAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: May 2011
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |
سرور بدی نیست اما خیلی کم آنلاین داره!!"
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از sooren عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
:| are heif ke player kam dare albate tamame playerash pro hastan alan server offline be dalaieli berin to site bekhonin man ke ta on shod 24 saat onja onam :D 2ta az behtarin playeraye allince ham begam amirshadowsong va amin krasuss daw6 hastan baham :D male hordam begam :D uriel vaa mamad curse albate rogue vs rogue zadamesh :D khob biain ply konid to in server player online az 50ta bishtar beshe tabani age didi ss begir bede admin sare se ta soot item del !!! khodam 2 3 ta tabani ro lo dadam :d server ham normale ویرایش توسط ReTurn.QueeN : 11-20-2011 در ساعت 16:21 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
168 بار در 79 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |