| صفحه اصلی آپلود سنتر آخرین ارسالها تقویم تماس با ما آرشیو راهنما |
|
|||||||
|
جستجو در انجمن
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| تبلیغات در سمت راست | تبلیغات در سمت چپ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() |
سلام
امروز میخوام یک آموزشی بذارم براتون که حتما به دردتون میخوره چگونه وارد فیس بوک شویم ؟؟؟؟ بدون استفاده از فیلترشکن Facebook وارد شدن به خود را در صفحه ی فیس بوکتان فعال کنید ssl برای این کار اول از همه باید (Account setting) برای این کار در قسمت تنظیمات حساب کربری [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] رفته (Account security) به قسمت امنیت کاربری [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] را تیک کنید (Save) و دکمه زخیره (Secure browsing) و در آنجا گزینه ی مرورگر امن را بزنید [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] شما فعال است و شما می توانید با خیال راحت در فیس بوک بگردید https حالا بدون اینکه شخص سومی بتواند این اطلاعات را چک کنید این است که نمی توانند آن را فیلتر کنند که این دلایل خودش را دارد https یکی دیر از ویژگیهای یکی اینکه کل حساب باکی کشور و ... از این پروتکل استفاده می کنند و اگر بخواهند آن را فیلتر کنند، تراکنشهای مالی متوقف می شوند حالا اگر در نوار آدرس مرورگرتان بجای [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] استفاده کنید، می توانید از فیس بوک بدون فیلتر استفاده کنید [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] از [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] حالا یک مشکل بعضی سایت ها رو هم روی ssl پروتکل کاری کردن که باز نمیشه از طرف خود ای-اس-پی و مخابرات حالا چی کار کنیم این کار پایین را انجام دهید : مهم: استفاده میکنه صدق میکنه که باید مجوزش چک بشه ssl این نکته در مورد هر سایتی که از اکثر مرورگرها امروزه این قابلیت رو دارند و با نشون دادن یک علامت قفل یا نوار آدرس سبز اعتبار مجوز رو نشون می دهند. در صورتی که می خواهید خودتون این موضوع رو چک کنید، به این صورت عمل کنید چک کنید [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] هست و می تونید این مجور رو از سایت DigiCert ار Facebook مجوز [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] در مرورگر خود این موارد را بررسی کنید کلیک کنید Certificate Information بر روی قفل یا نوار آدرس آبی یا سبز کلیک کرده و بر روی [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید]Google Chrome [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید]Internet Explorer 9 [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید]FireFox 4 درج شده باشد و تاریخ انقضای مجوز نگذشته باشد Issued to ابتدا چک کنید که آدرس فیسبوک در برابر [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] رفته و Details سپس به سربرگ یکی باشد DigiCert موچود در SHA1 Thumbprint درج شده با Thumbprint مطمئن شوید که [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] امید وارم به دردتون بخوره با تشکر
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از saeedusa92 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر فعال سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
168 بار در 79 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |
میشه با عکس بذارید ؟
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() |
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
ویرایش توسط _.-Star_KinG-._ : 08-17-2011 در ساعت 14:34 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو سایت
![]() |
ولی من با عکس گذاشتم علامت ضرب در هست عکس ها
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از saeedusa92 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
چگونه بدون فیلتر شکن وارد فیس بوک شویم
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011
19 بار در 15 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |
داداش به سختی!
![]() مطمئن باش جواب همینه
|
|
|
#9 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
ssalam,mamnoon vali asan be dardam nakhord.man asan nemitoonam fb k bekham oon kara ro k goftin anjam bedam
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :