| صفحه اصلی آپلود سنتر آخرین ارسالها تقویم تماس با ما آرشیو راهنما |
|
|||||||
|
جستجو در انجمن
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| تبلیغات در سمت راست | تبلیغات در سمت چپ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال سایت
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
39 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
![]() |
سلام
دانلود مپ های ساخته شده یا ادیت شده توسط من [peace313]![]() در این تایپیک مپ هایی که خودم ساختم یا ادیتشون کردم رو واستون میذارم امیدوارم خوشتون بیاد... (یک سری از مپ هایی که میذارم تقریبا قدیمی هستن ولی در آینده مپ های جدید هم میذارم) ![]() ![]() ![]() Peace313 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید]
اسم مپ : Dava be sabke irani ورژن : 4 حجم : 1mb سازنده : خودم اضافات و تغيرات : Hero _ Boss _ Item و... حذف Blink تعداد kill براي برنده شدن : 100 لينك دانلود : [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
اسم مپ : dava be sabke irani ورژن : 5 حجم : 6mb سازنده : خودم اضافات و تغيرات : 15 تا hero جديد لينك دانلود : کد PHP:
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
اسم مپ : Tank War ورژن : 1.0 حجم : 1mb سازنده : خودم توضيحات: در اين مپ شما يك تانك (مثل عكس بالا) داريد كه بايد با استفاده از level ها و آيتم ها و تاكتيك هاي ديگر همديگر را بزنيد و در نهايت هر كس 25 تا kill از ديگران بگيره برنده ميشه...در اين مپ مدل هاي زيادي ايمپورت شده و خيلي جذاب شده...در اين مپ هركس يك level دارد به نام Atom bomb هر كس زود تر به آن level دست پيدا كند بيشتر توانايي پيروزي در اين مپ را دارد...خلاصه مپ باحاليه پيشنهاد ميكنم دانلود كنيد! لينك دانلود: کد PHP:
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
اسم مپ : Tank War ورژن : 2.0 حجم : 1.5mb سازنده : خودم اضافات و تغيرات : اضافه شدن unit و boss تغيير كردن يكي از level ها لينك دانلود : کد PHP:
|
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
اسم مپ : dava be sabke irani ورژن : 6 حجم : 6.92mb سازنده : خودم لينك دانلود: کد:
http://www.epicwar.com/maps/175483/ ویرایش توسط peace313 : 06-21-2011 در ساعت 17:54 |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
عضو سایت
![]() |
ورژن 4 بالا سمت چپ نمیشه بری میشه یک راه درست کنی براش.
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از saeedusa92 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
کاربر فعال سایت
حالت من :
![]() |
[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] اسم مپ : dava be sabke irani ورژن : 7 حجم : 6.5mb سازنده : peace313 برای بیان دیدگاه خود و آموزش و دانلود و ... به سایت (وبلاگ) زیر سر بزنید : wmp313.vcp.ir --- در ضمن این آخرین ورژن دوا به سبک ایرانی بود و اگر قرار بود دوباره مپ بسازم یه مپ دیگه با یه اسم دیگه میسازم. --- دانلود : link1 : [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] link 2 : [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در جی جی گیم کلیک کنید] |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از peace313 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |
|
عضو سایت
![]() |
نقل قول:
قرار بود یک اسم دیگه بزاری برای این ورژن که حالا ورژن جدید که می خوای بدی از اول درست میکنی یا ادامه ی همینه ؟؟؟
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| peace map warcraft, من, سایت |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|